Linda's
Hondenkapsalon
Ik ben Linda van den Bogerd en vanaf 1998 werkzaam als trimster.

Ik ben eerst in Dordrecht en Zwijndrecht werkzaam geweest als honden/katten trimster en daarna in een dierenzaak en dierenkliniek in H-I-Ambacht. In 2009 werd het tijd om mijn eigen kapsalon te beginnen!

De trimsalon is klein opgesteld maar bied voldoende ruimte voor mij, hiermee kan ik uw dier alle persoonlijke aandacht geven en aan een stuk met u dier bezig zijn. Mede hierdoor kan uw dier weer zo snel mogelijk naar huis en dit geeft minder stress voor uw dier. Ook een voordeel is dat uw dier niet gestrest kan raken door de aanwezigheid van andere honden.
ik kan zeggen dat uw dier in alle rust en met een goede verzorging getrimd wordt. TevensI zorg ik dat de honden en katten tijdens de verzorgingsbeurt een goede inspectie krijgen op eventuele gezondheidsproblemen zoals het gebit, bulten, huid, vacht, oorproblemen en parasieten. Dit is uiteraard alleen een oppervlakkige controle! Anderzijds moet u uiteraard naar uw dierenarts voor een uitgebreid onderzoek.
Gebruikt u dier zijn eigen shampoo, geen probleem, neem het gerust mee dan was ik met deze shampoo, zodat uw dier geen huidproblemen krijgt.
Een trimbeurt heeft zo niet alleen een functie voor de vacht, maar ook voor de controle van eventuele gebreken. Tijdens een trimbeurt kom ik vaak het een en ander aan onregelmatigheden tegen, zodat we eventuele huid/vacht /gebit problemen en zo een verergering van het probleem kunnen voorkomen.

ik kan u wel zeggen dat ik uw dier een goede verzorging kan bieden. Alle ras en rasloze dieren zijn van harte welkom in de trimsalon.

Voor afspraken kunt u bellen naar 078-6312500

met vriendelijke groet, Linda vd Bogerd